Alice vill bo granne med Louise Jorge i New York

I Alice Stenlöfs senaste video dyker även Louise Jorge upp. Louise är i Costa Rica för att träffa sin kompis och alla samlas hos Maja Widmark. Alice har tidigare berättat att hon har som plan att efter sommaren bo i New York i tre månader. Hon ska ju tillbaka till Sverige om några veckor och då är hennes vistelse i Costa Rica över för denna gång.

Louise har pluggat på Berkeley College i New York i två års tid nu och hon är ofta ute på cafeer och restauranger. Hon verkar vara mycket i rörelse över huvudtaget så Alice kan få goda tips om de bästa ställena om de träffas någon gång i New York. I videon var Alices önskemål att bo granne med Louise i East Village.

Alla screenshots: youtube/alicestenlof, louisejorge

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!