Joakim Lundells operation inget för spruträdda

Nu kan alla intresserade se hur Joakim Lundells hårtransplantation gick till. I Familjen Lundells nya Youtubevideo ser vi en märkbart nervös Joakim Lundell sitta i bilen och samla mod. Men han tog sig till kliniken och operationen kunde börja.

Efter flera bedövningsprutor och borrande i hans bakhuvud var det dags att börja jobba framtill på Joakims huvud. Men då sade han stopp. Blodsockernivån var alltför låg och han hade legat still länge så han behövde ta en paus och äta något.

Efter den korta pausen var det dags för nya bedövningssprutor och borrande och gröpande tills hela operationen var klar.

2000 hårsäckar sattes på nya ställen. 800 fram och 1200 bak enligt Joakim som har instagrammat efter operationen i brist på sömn. Han måste ju sitta och sova då han under 10 dagar inte får lägga ner sitt huvud på en kudde. 

YouTube player

Alla screenshots: youtube/familjenlundell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *