Klara Elvgren reagerar på smalhetsen i hennes bransch

Klara Tan By Elvgren får då och då frågor om vad hon har gjort för skönhetsingrepp. Hon berättar i sin senaste Youtubevideo att hon har inte gjort brösten. ”Dom är all naturale” säger Klara.

”Jag har nu fått frågor från två stycken personer som är i den här branschen” säger Klara och fortsätter ”som frågade mig ’Klara visst har du fettsugit dig’ och det är en fråga som provocerade mig faktiskt. Bara för att alla i den här f-cking branschen blir smalare och smalare och smalare… Den här hetsen som håller på att hända i sociala medier får mig att bli mörkrädd. Varför börjar alla bli som spaghettin? Varför ska all börja se ut som barn helst plötsligt i kroppen? Vad är det frågan om?”

Klara berättar att hon har absolut inte fettsugit sig någonstans men att hon tränar. Hon tycker att det är skevt att om hon har gått upp ett kilo eller ner ett kilo så tror folk att hon har fettsugit sig.

Alla screenshots: youtube/tanbyklara

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!