Tomas Ledin vs. Melodifestivalen – Segrade med 1-0

Tomas Ledin kommer att hålla sin födelsedagskonsert i Aviciiarena som planerat. Melodifestivalens deltävling 4 skulle hållas lördagen den 26 februari i arenan och eftersom Tomas Ledin ska ha sin konsert där på fredagen den 25 februari så blir det omöjligt. Deltävling 1 är klar för att sändas från Aviciiarena. Deltävlingarna 2 och 3 kommer även de att genomföras i Aviciiarenan men deltävling 4 flyttas till Friends arenan.

-”Ska jag svika er som, från norr till söder, reser till huvudstaden just på min födelsedag?Jag tror inte det.” skriver Tomas på Instagram.

Och han fortsätter -”Avicii Arena bokades redan tidigt i höstas och är sedan länge i det närmaste slutsåld. Tack vare er alla som köpt biljetter.

Och ni ska veta att jubilaren är både varmt lycklig och klart tagen av det stora intresset.

Det enda som kan ändra planerna är ett litet elakt men välbekant virus. Live Nation följer utvecklingen noga. Ett beslut om eventuellt ändrade planer pga av just och endast det, tas senast i början på nästa vecka. Håll tummarna :-)”

Heja Tomas! 😀

Alla screenshots: instagram/tomasledin, melodifestivalen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!