Alexandra Nilsson – Jag ska våga mera i år

Alexandra Nilsson berättar i sin senaste youtubevideo om sina planer för 2022. Hennes dröm är att jobba som programledare och även om hon inte fick ett jobb inom TV för ett tag sedan så har hon inte gett upp.

På den senaste tiden har jag haft ganska dåligt självförtroende när kommer till att söka nya jobb. Jag vill jättegärna bli programledare.

Jag måste ta för mig mera. Jag måste sluta att vara så himla osäker vilket jag har varit de senaste åren. Jag har blivit ledsen och lite avundsjuk när jag ser att andra får drömjobb och drömprojekt. Folk verkar ha det så kul och det händer så mycket grejer. Men det är inte konstigt att det inte har blivit så för mig för jag har inte gjort något aktivt för att få det.

Jag är rädd för att uppfattas som pushig, jobbig, för på, för desperat och det är för att det är så vi kvinnor lär oss att vi blir betraktade om vi är på. Men man måste vara på för att få någonting här i livet.

Mitt 2022 ska handla om att jag ska vara pushig. Jag ska våga be om saker. Jag ska våga reach out för att jag läste någonstans att det spelar ingen roll att folk tycker att du är jobbig och gringe för det är de som betalar din hyra ändå. Det är så jävla sant för det gör de inte. Och också om det nu skulle vara så; vad gör det om 100 år?! Jag vill inte ångra att jag var för feg för att ta för mig. Det finns ingen andledning för mig att vara feg. Jag vet att jag är grym!

Alexandra har fått ett konferencieruppdrag vilket hon tycker känns spännande. ”Gör man bara samma gamla saker hela tiden så kommer man inte att utvecklas. Det här blir skitbra!”

Många av influencers är nuförtiden med i olika lekprogram i tv. SVT programmet ”Är du helt 100” var fullt med influencers. ”Bäst i Test” har alltid med en influencer t ex så det verkar vara den vägen man ska ta för att få mer tv-tid. Plus att en bättre agent som pratar för varan skadar nog inte.

Screenshot: youtube/alexandranilsson

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *