Alexandra Nilsson vill sitta i Talangjuryn

Alexandra Nilsson svarade på frågor på Instagram story och hon berättar att hon vill absolut inte flytta till landet då hon tycker att Nacka, där hon bor, är som att bo på landet.

Hon skulle gärna vilja flytta till stan men det vill inte Andreas. Att bo så långt bort från Stockholms innerstad hindrar Alexandra ganska mycket enligt henne.

Det kommer fram i Alexandras story att 10 000 steg per dag var en japansk PR-grej för att marknadsföra en stegmätare. En framgångrik sådan då det knappt finns någon i t ex Sverige som inte har räknat steg någon gång.

Alexandra skulle 100% vilja ställa upp som en jurymedlem i Talang men hon tror att hon ganska snabbt skulle bli hatad av svenska folket.

Jag köper inte det här tramset som har varit. Så fort det har kommit in ett gulligt barn som har noll talang så har den fått gå vidare bara för att den är gullig. Jag tycker så här att är det en tävling om talang då ska det verkligen vara att man har en talang och inte är bara fin att titta på. Eller typ bara lite charmig. Nej, alla snyfthistorier alltså… I´m not buying it. Det handlar om talang.

Hon har inga bra upplevelser av bokförlag men det finns en bokidé som hon har som hon kanske vill skapa någonting av. ”Men den kanske kommer längre fram” säger Alexandra.

Celineväskan som Lily tuggade sönder mår inte bra enligt Alexandra som inte har bestämt sig om väskan ska lagas eller kastas.

Alexandra berättar att hon har tillsammans med olika personer spelat in X antal pilotavsnitt av podden. ”Jag känner faktiskt att ingen av dem har varit en perfect match för mig så därför har jag valt att inte starta en podd än. Jag kanske upplevs som kräsen och nästan arrogant när jag säger så där. Men jag är jätteorolig över att det inte kommer att bli bra på grund av det som hände mig förra podden. Det är så viktigt att jag träffar en partner som gör det 100% med mig”.

Screenshot: instagram/alexandranilsson

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *