Influencern tar mot en flicka från Ukraina

Margaux Dietz är en av kändisarna som öppnar sitt hem för de ukrainska flyktingarna. ”Tack Margaux Dietz för att du tar hand om 17 åriga Maria! Hon blev så glad! Betyder så mycket!” skriver festfixaren Johan Petre som verkligen har gjort ett beundransvärt hästjobb nere i Polen.

Jag undrar om Margaux fick se bilder på olika personer och valde den som var mest Instagramvänlig. Förhoppningsvis kommer den unga flickan att trivas i Sverige och att hon får en möjlighet att fortsätta sin skolgång.

Andra kändisar som välkomnar barn och även deras mammor är exempelvis Carola Häggkvist som återigen öppnar sitt hem för att hjälpa till. Och Dominika Peczynski och Anders Borg som bor tillsammans med Dominikas 10-årige son i en lägenhet på 7 rum och kök välkomnar 2 barnfamiljer. Hon skriver på Instagram att hon pratar polska och förstår ukrainska ganska bra. ”Ni är välkomna” lägger hon till.

Alla screenshots: instagram/johanpetre/margauxdietz

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *