McDonalds spetsar sina hamburgare med insekter. Tack och hej då säger jag till Donken.

Aftonbladet rapporterar om Familjen Nordströms äckliga matupplevelse. En kackerlackeliknande insekt fanns i hamburgaren när sonen lyfte på brödet.

På väg hem från badstranden stannade Mirka Norrström, 46, känd från tv-serien ”Familjen Annorlunda”, och åtta av hennes barn till på McDonalds i Enköping.

Ungarna var hungriga och Mirka Norrström, som var trött efter en heldag på stranden, ville slippa laga middag.

Men när sonen Viktor, 13, lyfte på locket till sin hamburgare fick han och övriga familjen en obehaglig överraskning och det blev kaos.

– Han hittade en stor insekt som liknade en kackerlacka i sin burgare och det blev ett jäkla liv, säger hon.

På Instagram har Mirka Norrström lagt upp en bild på insekten som sonen hittade i sin hamburgare.

– Han gillar inte grönsaker och sallad och jag orkar aldrig säga något när jag beställer så han får alltid lyfta på locket och plocka bort istället. Det är därför han alltid, alltid öppnar sina hamburgare. Och det var ju en jäkla tur i det här fallet annars hade han kanske ätit upp kackerlackan, säger hon.

– Det är väldigt olyckligt att det ligger en insekt i maten. Det sker extremt sällan och är väldigt ovanligt. Det får absolut inte hända. Vi kommer att följa upp det här väldigt noggrant, för det är oerhört viktigt att sånt här inte händer.

Men hur kunde det ske den här gången?

– Vi håller på att undersöka det. Jag tar det här på största allvar, för matkvaliteten och nöjda gäster är det allra viktigaste för oss.

 Fy fan vad äckligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!