Vem skriver Isabella Löwengrips samarbetsinlägg i bloggen?

Bild: isabellalowengrip.se/feedly

Längtar verkligen att får börja inreda det nya huset nu. Har redan en bild i huvudet hur jag vill ha det. Mycket av inredningen som jag har kommer såklart att följa med och sedan komplettera med det som behövs. Åh, så kul det ska bli!

Ett samarbetsinlägg med ett postorderföretag väcker frågan om  Isabella Löwengrip skriver sina samarbetsinlägg alltid själv då språkbruket varierar mellan inläggen.

Går man in på Feedly så ser man att Simon Sjögrens WordPress inloggning har använts för att skriva inlägget. Det är väl inte så konstigt egentligen. Simon jobbar iofs inte längre som assistent utan någon annan kan ha skapat inlägget och använt Simons inloggning till Isabellas blogg. Jag gissar att skriva samarbetsinlägg ingår i en bloggassistents arbetsuppgifter.

Söker man så hittar man säkert flera reklaminlägg hos andra stora bloggare som inte är skrivna av bloggaren själv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!