ÅRETS INNOVATION 2018 – Baby Alive, Real as can be baby doll

Det finns så många gulliga stunder att dela Baby Alive Real as can be baby! Med över 80 olika verklighetsliknande rörelser, uttryck och babyljud reagerar denna speciella bebis på ett barns röst och beröring. Barn kommer att älska att ta hand om henne som sin egen bebis! Kittla Real as can be baby, och se hur hon rör på sig och fnittrar. Babyn älskar att prata och vänder sig mot ett ljud när hon hör att ett barn pratar med henne. Håll bebisens hand mot hennes mun och hjälp henne att skicka pussar. Vilken sötnos! 

Om babyn gör upprörda ljud, sätt haklappen på henne och mata henne med flaskan. Hon gör sörpel- och drickljud. Klappa sedan hennes rygg för att få henne att rapa. Efter lekstunden kan denna mjuka, gosiga baby även sova en tupplur med ditt barn. När det är dags att sova, linda in bebisen i hennes matchande filt. Hör hur hon gör bedårande sovläten när hon slumrar till. Med Real as can be baby finns det så mycket roligt för små mammor och pappor!

Juryns motivering:
Denna interaktiva docka kommer göra leken mer levande än någonsin! Dockan reagerar på ”mammas eller pappas” röst och vrider huvudet mot ljudet. Kittlar du dockan under fötterna så skrattar den och hela kroppen rör sig. Dockan har över 80 realistiska ljud, rörelser och ansiktsuttryck. Juryn gillar hur verklig dockan känns och tycker att denna produkt tar dockleken till en helt ny nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!