Bianca Ingrossos bolag skattar på Malta?

Expressen har läst årsredovisningen för Biancas bolag och kan rapportera att hon har intäkter på nästan 1,5 miljoner varje månad.

I årsredovisningen framgår även att Bianca Ingrosso inte längre äger bolaget direkt.”Efter räkenskapsårets slut har en ägarförändring skett och bolaget ägs nu av ett holdingbolag.”

I februari i år varumärkesskyddade Bianca Ingrosso sitt eget namn samt varumärket ”By Ingrosso” hos PRV. Hennes ombud vid registreringen var ett bolag med säte i Malta, ett land som är känt för att ha mycket gynnsamma skattevillkor.

Bianca Ingrosso AB har ökat omsättningen från 6,7 miljoner kronor förgående år till drygt 17,4 miljoner. Det innebär intäkter på nästan 1,5 miljoner kronor varje månad. Resultatet efter skatt blev drygt 8,5 miljoner.

Företagen som hon är delaktig i heter Bianca Ingrosso AB, Beauty Icons AB, Sammy Holding AB och Bibbz AB. Mamma Pernilla Wahlgren är suppleant i tre av bolagen men inte i Beauty Icons AB dvs företaget som marknadsför CAIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!