Camilla Gervides Wikipediaprofil

I Camilla Gervides svenska Wikipediaprofil har det funnits en hel del ovidimerade påståenden om hennes karriär.

Bland annat ska hon ha arbetat som modell, blivit utsedd till  ”Outstanding Student of the year” av sin skola i Kalifornien och hon påstås även ha vunnit en stor låtskrivartävling där de största skivbolagen var representerade i juryn.

Vidare så har det funnits påståenden om att  Camilla som studiomusiker har arbetat åt bland andra David Foster, That 70’s show, American Idol och Celine Dion.

Den svenska Wikipediasidan är nu borta och ersatts av en engelsk översättning.  Påståenden som inte har kunnat vidimerats har raderats och profilsidan är rätt kort. Det är olika administratörer som har ett flertal gånger genomsökt och korrigerat sidan och en av dem skriver så här i loggen:

Cleared a few lies that Camilla herself must have put in. David foster claims he has no idea who she is. That songwriting contest is also a lie. That is why there are no citation for anything.

Skärmklipp: Wikipedia, bloggbevakning.se

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 1. Det enda hon klarar av är att sprida rykten och skvaller om influencer i illa formulerade blogginlägg, allt annat blir bara floppar.

  All den text som har tagits bort hade väl Camilla skrivit själv och trodde hon skulle kunna imponera på andra med.

 2. Bra granskat! Har klistrat in en del av texten i hennes kommentarsfält (som såklart blev modat först) men med lite maskering gick det igenom. Får se hur länge det står kvar 🙂

 3. Nä, den drivs av en kvinna vid namn ( Namn ) som jag hjälpte i början men någonstans på vägen har hon blivit arg på mig. Hon behövde tjäna lite pengar på adlinksnoch annonser så jag bad mina läsare besöka hennes blogg men vad som hänt sedan dess vet jag inte. Ingen aning om varför. Men nä, jag har inga kommentarer kring det när det mesta förmodligen inte ens stämmer.
  Jag läser inte hennes blogg.

  Detta svarade hon någon annan som också frågade varför hon inte kommenterat denna bloggen.

   • Jag tror dig. Allt detta agg hon har mot Isabella kan bara bero på att hon ser den mytomanska sidan hos sig själv och projicerar över den på andra som lyckats med det hon misslyckats med.

    Är det okej för dig om jag citerar vissa delar från din blogg här på flashbacktråden om camilla? Det var någon som hade länkat till din blogg där varpå jag fann den. Tänker att du har ganska intressanta uppgifter som kan vara värda att citeras i tråden. (självklart refererar jag till bloggen också)

 4. Äntligen!
  Jag har väntat på att någon ska orka ta tag i att kritisera Camilla. Har själv funderat på att starta upp något då jag tycker att det är förkastligt att hon står oemotsagd med tanke på vad hon driver för sorts blogg.

  Jag hoppas att du kommer hålla dig saklig och håller dig borta från känsloargument och pajkastning i det du skriver, då kanske detta kan få någon slags genomslagskraft!
  ?

 5. Vart kan man läsa en kopia av den numera borttagna Svenska varienten av Camilla Gervide på Wikipedia? Finns den arkiverad på något ställe? Eller är det bara jag som är blind och inte hittar?

error: Content is protected !!