Ny pool och en anställd lämnar Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip berättar om sin hektiska vecka som toppades av dåliga nyheter. En av hennes långvariga kollegor har bestämt att byta jobb och Isabella tar det personligt. Hon känner sig dumpad. Men arbetsmarknaden ser ut så nuförtiden. Arbetstagarna stannar inte länge på en arbetsplats även om de trivs då den personliga utvecklingen vinner över lojaliteten mot sin arbetsgivare. 

Jag har haft en tuff vecka. Landat från NYC i måndags (hej jet lag), ställt ultimatum på en släktmedlem, avslutat en destruktiv relation, en nära kollega har bestämt sig för att byta jobb efter många år ihop och jag fick samma känsla som att vara 16 år igen och känna mig dumpad. Jag som alltid tar allt rationellt i vanliga fall blev nästan förkrossad känslomässigt. Men det är för att jag tycker om personen som en familjemedlem. Jag har varit i grannlandet och stått inför en jättepublik, träffat en fantastisk CSR-kandidat, det har börjat grävas i trädgården för att få plats med en pool, jag har sagt högt för första gången i mitt liv ”Smäll inte i dörren” till ett av barnen och jag har stressat hem till nattning efter försenade plan.

Det ser ut att bli verklighet av Isabellas poolplaner eftersom det grävs för fullt i trädgården. Jag skulle fälla tallen som står på tomten. Den skuggar och ger barr och kottar som hamnar i poolen.

Alla bilder: Isabella Löwengrip Instagram

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!