Therese Lindgren lanserar 24 nya sminkprodukter hos Indy Beauty

Therese Lindgren hade ett releaseparty för sina nya sminkprodukter från Indy Beauty igår och imorse fick de morgonpigga fansen träffa henne på Mall of Scandinavia i Solna för en första titt.

Hon har nu släppt en Youtubefilm där hon berättar att det finns 24 nya produkter som har tagit två år att ta fram. Prisbilden är på 129 – 199 kronor. Hon har jobbat på att kunna ta fram veganska kvalitetsprodukter som många har råd med.

Hon har gjort en hel del marknadsundersökningar i sina kanaler för kunna ta reda på exempelvis vilken sorts mascara hennes följare föredrar. Hennes följare har även fått namnge produkterna. Läs mer om hennes nya sminkserie på Indy Beauty. Kampanjen heter ”Love Yourself Together”. Skådespelarna i hennes reklamfilm för den nya serien är även hennes följare som sökte via en audition tidigare i vintras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!