Amir testar Indy Beautys produkter

Amir Akrouti testar Indy Beautys nya smink i sin youtubevideo. Jag valde att ta upp hans video istället för någon annan av en uppsjö av youtubers som har testat Indy Beauty för att hans test är färgstarkast.

Kan hända att en och annan MUA blir helt förskräckt över Amirs hantering av löspudret och highlightern men vad gör det egentligen. 

Han var inte nöjd med pigmenteringen i ögonskuggspaletten och han var inte nöjd med primern heller som han tyckte inte gjorde någon skillnad. Löspudret fick godkänt även om Amir inte kunde bakea med den.

Han gillade även bronzern väldigt mycket medans blushern var för pigmenterad.. Highlightern blev en av Amirs favoriter. Alla läpprodukterna blev mer än godkända även mascaran höll vad den lovade. 8 av 10 Indy Beauty produkter fick alltså godkänt av Amir.

Av de testfilmer som jag har sett så har jag fått uppfattningen av att själva förpackningarna inte är någon succè. De är billiga och ser billiga ut. Kanske den rosa/vita färgsättningen bidrar till det. 

Några av youtubers som har testat Indy Beauty på Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!