Bianca Ingrosso avskyr äldre människor

Bianca Ingrosso uttrycker återigen sin avsky mot ”äldre människor”. Hon tycker så illa om dem att hon gör kräksljud när hon berättar att hon ”ärligt talat tror att dom är mer korkade än vi unga”. 

Alice Stenlöf förklarar det med att den yngre generationen får så mycket information från sociala medier än vad den tidigare generationen aldrig fick tillgång till.

Bianca Ingrosso är 24 år så alla som är yngre eller lika gamla som hon hör till den yngre generationen om man ska tänka som hon. Det vill säga 2 357 362 personer är alltså smartare enligt Bianca än den äldre generationen.

Så Sverige – Vi har ett resultat!  8 000 000 svenskar är korkade och avskyvärda enligt Bianca Ingrosso. Bara för att de inte har haft tillgång till social media under sin uppväxt.

Hon drar upp Generation Z dit hon själv hör till men precis på håret då hon är född 30/12 1994. Så här beskriver Wikipedia det:

Generation Z är en benämning på personer som föddes från mitten eller slutet av 1990-talet, under 2000-talet och kan ibland sträcka sig fram till runt 2010.

Bianca Ingrossos namn har nämnts i 27 olika artiklar skrivna av Resumé som ofta skriver om influencers. Bianca hade ändå inte koll på tidningen när hon gjorde sin intervju med den som ”tydligen är så jättefett” utan pojkvännen Phillipe fick förklara kreddigheten för henne.

Det framgår också av podden att tidningen fick Bianca att låta mycket klokare än vad hon är genom att ta Vanessas ord (som också intervjuades) och publicera dem som Biancas.

”Vi är ett digitalt varumärke. Målgruppen generation Z och millennials är digital. De är online.” Vanessas ord inte Biancas.

Hon klagar även på att TV4 Nyhetsmorgons intervjuare Steffo och Jenny ställde vuxna frågor som var typiskt de äldre. ”Men varför? Hur? Vad är meningen?” löd frågorna enligt Bianca och det passade inte henne alls som är van vid att prata utan att tänka efter.

Source: SCB

Skärmklipp: TV4 Nyhetsmorgon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!