Isabella Löwengrips Q&A Livestream

Det här sades i kvällens Q&A med Isabella Löwengrip.

Vad som framgick av liven var att Isabella träffar någon men hon vill hålla sitt privatliv isär från sitt offentliga liv då det senaste förhållandet med Hampus slutade så dåligt.

Hon fastnade i bilköer och blev därför försenad med liven och fick dessutom korta ner den till ca 20 minuter istället för en timme som hon hade tänkt från början.

Hon kommer att sluta ge intervjuer till svensk press efter sommaren och koncentrera sig mot utländsk press.

Hon kommer inte att flytta utomlands eftersom hon har sina barn här, men hon kommer att fortsätta tillbringa första veckan av varje månad i New York. Två kollegor kommer att flytta till New York och starta upp Löwengrip Invest.

Hon kommer att sluta att göra affärer i Sverige och satsa utomlands, i USA istället. Hon kommer att göra en sista stor kampanj i juni men sedan är det slut. Huvudkontoret kommer dock att vara kvar i Sverige.

Hon kommer att göra en exit ur två företag senare men specifierade inte vilka.

Hon kan inte använda Natural Cycles eftersom hon aldrig sover sju timmar, snarare 5 och hon byter tidszon för ofta för kunna använda Natural Cycles.

Hon kommer att vara på Hollywood reporters omslag och hon kommer att göra ett samarbete med tidningen i Cannes dit hon åker för att arbeta. I helgen ska hon vara i Venedig. 

Hon kommer att närvara flera galor i Cannes men måste även åka till Sverige varje dag nästan eftersom hon har jobb att göra här.

Hon har 12 personer i sitt team. Hon försöker låta bli att göra någonting alls hemma utan vill koncentrera sig på sina barn och sitt arbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!