Bianca Ingrosso erbjuden skivkontrakt

I podden Alice&Bianca – Har du sagt A får du säga B berättar Bianca att hon har efter Showcasten i Globen blivit kontaktad av skivbolag och låtskrivare som tycker att hon ska släppa just deras låt. Men hon säger att hon har svårt för att influencers gör musik. Hon vill inte göra musik för att folk kan tro att hon vill mer känd. 

Det har varit en omtumlande vecka med mycket känslor och tårar för tjejerna. Ska det bli en turné med livepodden eller ska man låta det vara som det är funderar de.

CAIA lanseringen av mascaror blev en succé. Det togs in en dubbel mängd av mascaror men ändå såldes det över 15 000 mascaror på två timmar.

Bianca har flyttat till sin nya lägenhet. Dagen innan hon skulle flytta kom hon på att hon hade glömt att sälja sina möbler så hon lade in ut sina möbler på Instastory. På två timmar såldes alla möbler.

Dagen som hon flyttade så hade hon ett kamerateam från Wahlgrens Värld på plats, en flyttfirma som packade ner hennes saker, 17 personer som kom för att montera ner och hämta möblerna de hade köpt kvällen innan, en städfirma som gjorde flyttstäd och hon gjorde en spraytan inför ett jobb för att sedan lämna nycklarna.

Hon kom även på att hon hade glömt att tömma sitt förråd som var proppad med saker så utan att sortera fyllde hon 26 påsar med kläder som hon skickade till Sellpy. Hon blev kontaktad av den nya ägaren till lägenheten som berättade att Bianca hade glömt att tömma diskmaskinen. Borde inte flyttstädarna sett det?! 

Bianca är lite nostalgisk över att lämna lägenheten. Hon har ändå blivit kär där, blivit dumpad, varit singel, fått panikattack och det var också hunden Sammys första hem. Hon bor just nu hos pojkvännen Phillipe som bor i samma kvarter ca 50 meter bort.

I den nya lägenheten är sovrummet klart men köket kommer om drygt 3 veckor. Badrummet som hann bli klart var tvunget att rivas upp igen på grund av felmätning. Det har varit en dyr renovering då allt kommer att vara omgjort säger Bianca men hennes ekonom tar det med ro och tycker att hon kan ta det här året som att hon kan använda mer pengar.

Biancas gamla granne undrade lite försiktigt hur mycket pengar hon betalar till taxi då hon åker fram och tillbaka 4 gånger per dag. Men hon ska nog inte ta körkort. Däremot ska assisten Lovisa få en ny leasingbil att åka med från Biancas bolag. Lilla Cuccibilen som hon åker runt i nu är Pernilla Wahlgrens bolags bil. Även Alice har en leasingbil nu och den kommer från Volkswagen.

Bianca berättar även att skulle hon ha varit otrogen så skulle hon aldrig publicerat sin omtalade dans med killen som enligt Bianca heter Sebastian och är megabög.

Bianca har publicerat en video på Youtube där hon tackar sina fans och alla som var med och möjliggjorde showcasten i Globen.

Bild: @biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!