Halv banan skapade kaos för Isabella Löwengrip

Allt går inte som på räls för Isabella Löwengrip i New York. Chauffören dumpade sällskapet då de fastnade i tullen på grund av en narkotikahund som fick vittring på en halv banan. Framme på hotellet kunde inte uppackningsservice få upp resväskorna då någon hade låst dem men situationen kunde räddas av en vaktmästare.  Bara på en halvtimme kunde sällskapet dra ut på stan och fortsätta att skapa content.

Vi hade lite struligt igår, en hund sniffade upp en halv banan i Charlottes väska och fastnade i tullen och jag blev också stoppad. Vår chaufför dumpade oss och allt vi hade bokat när vi landat fick ändras om. Istället för att komma in till stan vid fyra var vi där sju. På plats kom Scott som sminkar mig här borta men inte hår och när house cleaning skulle packa upp mina väskor hade någon låst dom så de fick ringa på vaktmästaren. Men inom loppet av 30 minuter var jag ändå redo och fixad inför middagen!

Det är tur att man kan vara snabb : )

Skärmklipp: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!