Isabella Löwengrip är nu officiellt en hyresgäst i New York

Isabella Löwengrip har skrivit på hyreskontraktet för lägenheten i New York. Det är en lägenhet med tre sovrum och den ligger i samma hus som de övriga lägenheterna som hon tittade på tidigare det vill säga The Lucida huset som ligger på  Upper East Side. Det är Douglas Elliman Real Estate med Fredrik Eklund som är mäklare.

Det är oklart vad den kostar att hyra men lägenheten som alla trodde att hon skulle hyra kostade 15 500 dollar per månad så denna lär kosta något liknande. Lägenheten har ett hörnläge relativt lågt nere i huset.

Isabella beskriver känslan att ha skrivit på så här:

Jag är verkligen glad över att ha hittat hem här i NYC, Upper East känns helt rätt och jag längtar efter att hitta en vardag här. Det blir inte bättre. Lugna barnveckor på Lidingö och sthlmskontoret och gasa-veckor i NYC med kontor och boende där.

Huset beskrivs enligt följande:

”Completed in 2009, the 20-story Lucida has 122 apartments; 110 are condominiums and the remainder are rentals.

The sleek, glass-clad tower is anchored by substantial retail space occupied by Barnes & Noble, Sephora and H&M and an entrance to the uptown Lexington Avenue subway.

The Lucida is the first LEED-certified residential ’green’ building on the Upper East Side. Apartments have 10-foot ceilings and floor-to-ceiling windows and there is a fireplace in the spacious lobby.

The many amenities at this pet-friendly modern residence include a 24-hour doorman, a concierge, a La Palestrina spa with a skylit pool, a residents’ lounge with a catering kitchen, a bicycle room, a children’s playroom designed by Kidville, NY, a fitness center, a garage with valet parking, and central A/C.

This prime location in the heart of the Upper East Side is just a few blocks from Central Park as well as Madison Avenue shopping, museums,galleries and restaurants and all that this highly desirable neighborhood has to offer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!