Kenza har haft påhälsning av en stalker

Kenza berättar i sin blogg att hon har haft påhälsning av en 40-årig italiensk stalker som i tron att det var Kenzas nummer ringde Aleks 32 gånger för att sedan messa att han stod utanför och väntade på henne. 

Alla som har varit supergravida kan leva sig in i känslan hur svårt det känns att ha en förlossning som startar vilken minut som helst nu och sedan behöva råka ut för en traumatisk upplevelse. Han kan ju dessutom vara hur farlig som helst.

Polisen tog mannen som påstod att han är kär i Kenza.

Kenza beskriver hur hon mår efter händelsen

Jag känner mig så utsatt och så fruktansvärt rädd. Och arg, arg för att detta stressat upp mig och gett mig kramper i magen medan jag bara borde gå omkring här lugn och avslappnad och invänta min bebis. Jag berättar detta här för att markera att detta inte är okej, och jag känner mig lite tryggare när jag vet om att alla ni vet detta också.

Nu håller jag tummarna för att Kenza får sin lilla bebis på nationaldagen då det är perfekt att fira födelsedag när alla är lediga.
Bild: @kenzas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!