Långa ögonfransar på några veckor

Tappar du ögonfransar? Har ögonfransarna gått av? Slitna fransar efter fransförlängning? Korta ögonfransar efter förlängning? Orsakerna till varför fransarna har blivit färre, glesare eller svagare kan vara många. Ett ögonfransserum kan vara en god idé om du har haft ögonfransförlängning och vill stärka dina egna fransar.

Det tar cirka 4–8 veckor för ögonfransarna att växa och med lite hjälp av fransnäring så kan du påskynda denna process. Fransnäringen stimulerar hårsäckarna, vilket leder till att ögonfransarna blir längre och tjockare. Fransserumet ser även till att ge näring och fukt så att du får friska och starka ögonfransar.

NORDICFEEL HAR ETT STORT SORTIMENT AV ÖGONFRANS- OCH ÖGONBRYNSSERUM

TIPS! FÅ ÖGONBRYNEN ATT VÄXA

Glesa ögonbryn? Tunna ögonbryn? Noppat sönder ögonbrynen? Varför slutar ögonbryn växa? Orsakerna till varför dina ögonbryn har blivit färre, glesare eller svagare kan vara många. Ett ögonbrynsserum kan vara en god idé om du vill få fylliga och perfekta bryn. Ett brynserum ger näring och stärker, så att du får tjockare och fylligare ögonbryn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!