Who Am I – Enzo Ingrosso feat. Conrad Sewell

Enzo Ingrosso har släppt sin debutlåt ”Who Am I”. För er som tänker ”Enzo Who?” kan jag berätta att 16-åriga Enzo är lillebror till Sebastian Ingrosso från Swedish House Maffia och kusin till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso. 

Trots sin ålder har Enzo redan hunnit varit DJ på Miami Music Week. Australiensiska Conrad Sewell som sjunger låten är samma Conrad som sjunger Kygos Firestone.

Så här beskriver Enzo sin låt:

”Musik har alltid funnits runtom mig och varit en stor del av mitt liv men det var för två år sedan jag började satsa ordentligt och kände att det var det här jag skulle göra. Min debutsingel ’Who Am I’ handlar om kärlek. Enbart kärlek. Det ska bli så fett att få visa upp den för hela världen!”

Låten finns även på Spotify

Följ Enzo på Instagram.

Enzo blev intervjuad i mars i samband med Miami Music Week.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!