Alice och Biancas frågestund i podden

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso svarar på frågor i podden Alice&Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Om de kunde avskeda en influencer vem skulle det vara?

Bianca väljer Marcelo och undrar vad han gör som influencer och vad gör han i TV. ”Jag klarar inte av honom. Han har en så skev kvinnosyn och är så fucking manipulativ. Den omognaste osexiga killen jag har hört talas om.” 

Alice väljer Abbe Blattelito ”som höll på med droger och sex med andra tjejer tills han … sitt ex”. 

Vilken svensk influencer skulle de vilja byta liv med?

Alice val blir Sanna Alexandra på grund av vackert boende och ett vackert barn.

Bianca väljer Vanessa Lindblad som hon uppfattar som lycklig, klok, positiv, fokuserad och som prioriterar rätt.

Hur tror de att Therese Lindgren är egentligen?

Väldigt grounded och har rätt mindset tycker båda.

Bianca vill ha en vinkväll med henne. Hon tror att Therese är galen i sängen och hon älskar att Therese hintar om det i sina Youtubevideos. Hon tror även att Therese är hur rolig som helst på riktigt och tror att hon är mycket mer galen än vad vi tror.

Alice vill ha en pyjamaskväll med Therese.

Vad tycker de om tjejen som pratar om Bianca och Benjamin?

100% falskt säger Bianca och säger även att den tjejen som pratar om henne på Youtube har psykiska problem. ( Jag förmodar att hon menar tjejen som säger sig ha gjort ett DNA-test som visar att hon är släkt med Bianca och att hon har gått i samma skola som Lovisa i Norrköping. Hon påstår också att Bianca och Phillipe stalkar henne och har ringt till henne osv. Pojkvännens däck har blivit punkterade och då ska hon ha sett Bianca i området. Hon säger även att Biancas hundar har varit hos grannen. Allt detta enligt tjejens Youtubevideo.)

Kommer Youtube ta över blogg och Instagram?

Bianca tror det och har inte läst en blogg på ett halvår och säger att hennes liv är så mycket bättre utan bloggen.

Alice tror inte någon av dem kommer att försvinna.  

Är det lätt att hitta äkta vänner som influencer?

Bianca berättar att ingen ville hänga med henne eller bjuda henne på en resa, ingen brydde sig tidigare om henne. Men nu vill alla vara med henne. Hon ger som ett exempel att när hon står bredvid någon,  ”vi står inte och snackar och skrattar med varandra ändå lägger folk upp det i sina stories”. ”Prata med mig om du vill känna mig” säger Bianca ”stå inte och fota mig bara”.

Bianca ser vad folk går för efter en lång tid i branschen. Inte svårt om man känner av energier.

Alice tycker att man börjar se det tydligt nu hur folk är. Ingen brydde sig om henne och Lukas ett par månader sedan när de stod bakom Bianca. Nu kommer det fram folk som har ändrat sig totalt från att ha nochalerat Alice till att säga att de älskar henne.

Är influencers sinsemellan ytliga?

Tycker att deras yrke är ytligt och egocentriskt. Alla tävlar med varandra. Det sista är att influencers vill hjälpa till men det ser bra ut om de gör det. När det passar så passar det. ”Tycker du inte om mig genuint så häng inte med mig, be inte om Caia-produkter” säger Bianca. ”Alla får plats, alla kan hjälpa andra” säger båda . Det är mycket bråk om att dela dörr till Instagrambild, ”mitt träd” påstår någon. Vissa vill inte dela fotograf eller klippare och hittar på bortförklaringar när de får en förfrågan om det. De påstår sig att ha tappat bort namnet, mailadressen osv. 

Hade ni klarat av ett jobb som börjat 07:30?

Nej säger både Alice och Bianca. Hade det varit dagar med samma innehåll så hade de inte klarat av det. ”Älskar den här branschen” säger Bianca och Alice håller med.

Vad är deras mål som influencer?

Alice berättar att hon har sina sociala medier mycket av egoistiska skäl. Hon tycker om text och bild och Instagram fungerar som ett direkt belöningssystem.

Bianca håller med och berättar att jobba som influencer är fettkul.

Alice säger även att det är bara den äldre generationen som ställer sådana här frågor och att inga snubbar skulle få denna fråga.

De säger även att det sätts mer press och ansvar på influencers som oftast är tjejer än vad politiker får. Alice säger att ”mitt varumärke är mitt jobb men jag är en privatperson också och  kan inte prata om alla händelser i världen”. Bianca vill vara mera påläst innan hon yttrar sig då hon kan påverka på ett negativt sätt om hon har fel. De säger också att ”ni som kommenterar; snälla sätt press på din omgivning istället”.

Skärmklipp: @biancaingrosso

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!