Anjos kritik mot Bianca Ingrosso

Ytterligare en youtuber kritiserar Bianca Ingrosso. Denna gång Anjo som tar upp Biancas uttalande om att hon ser sig själv som förebild. Eller som hon säger på Youtube ”Jag tar min förebild på fullaste allvar”. Hon menar nog rollen som förebild. Hon säger även att ”min största förebild är mig själv”.

Anjo tycker inte att det är hennes roll att ta. I och med att hon redigerar sina bilder som hon lägger ut i sociala medier så visar hon inte verkligheten utan hon håller upp en fasad och visar upp en bild av sig som inte existerar enligt Anjo.

Han frågar nu på Youtube ”Till dig Bianca. Fråga dig själv, skulle du se upp till dig själv? Skulle du tipsa barn och ungdomar som lider av ätstörningar att följa dig själv eller följa andra personer som redigerar sina bilder för att se ut på ett sätt som inte finns? ”

Han fortsätter med att fråga Bianca att ”om hon måste redigera sina bilder för att bli nöjd med sig själv hur ska då ungdomar som ser henne som perfekt kunna älska sig själva”.

”Du får inte kritik för att du lägger ut redigerade bilder. Du får kritik för att du förespråkar någonting som du inte kan stå för i praktiken. Du förespråkar att man är fin som man är. Men du visar alla dina följare att så är det inte fallet.” säger Anjo och fortsätter med att säga ”om Bianca känner att hon inte duger som hon är, hur ska alla trettonåriga killar och tjejer som ser upp till dig och följer dig för att få inspiration, hur ska de känna att de duger som de är? De vill vara som dig och du vill inte ens vara dig själv. Vad visar det för signaler?”

”Detta är varför Bianca får kritik” säger Anjo och han tycker att hon förtjänar kritiken. ”Du har inget ansvar att vara en förebild men du har ett ansvar att inte vara en lögnare. Speciellt när du tjänar flera miljoner på det.”

”Jag kommer aldrig låta sina två döttrar att växa upp och ha en förebild som Bianca Ingrosso” säger Anjo och fortsätter ”Bianca Ingrosso sätter upp en standard som små tjejer kommer inte kunna komma upp till då allt bara är en fasad. Bianca är en kändis inte en förebild”.

Skärmklipp: anjo/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!