Lovisa Worges och Lucas Feolas pod take over 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har tagit semester och lämnar podden till assistenterna Lovisa Worge och Lucas Feola.

Lovisa berättar att den konstigaste arbetsuppgiften var att ta en resväska till en kemtvätt. I väskan, som hade stått och jäst i Biancas källarförråd i fyra månader, låg det blöta badkläder och smutstvätt från Biancas semesterresa.

Enligt Lovisa kostade det  10-12 000 kronor att kemtvätta allt i väskan. Det luktade tydligen inte så gott när väskan väl öppnades hos kemtvätten.

Värsta med Bianca är enligt Lovisa är att hon är så känslostyrd. Är hon på dåligt humör så smittar det till alla hon jobbar med. ”Har Bianca mens så har alla mens”  säger Lovisa.

Lucas skulle föredra att ta med Alice till en öde ö. ”Alice skulle bygga en flotte och ta oss därifrån” säger Lucas och fortsätter med berätta att Bianca skulle bara göra en massa Pina coladas av kokosnötter och säga ”nu solar vi”.

Lovisa verkar ha svårt att välja men väljer sedan Bianca ”för då klipper hon allt” om hon inte väljer henne. Helst skulle hon vilja ta med sin hund som sällskap.

Om Margaux skulle höra av sig så skulle Lucas säga upp sig direkt och även Lovisa är intresserad av Margaux men säger sig vilja stanna hos Bianca ändå.

Lovisas största dröm är att sommarprata i P1. Hon lyssnar på programmen och tycker att de är bra medan Bianca inte ens visste vad Sommar i P1 var för något när hon fick sitt erbjudande.

Den som kan vara bitchigast är tydligen Bianca enligt båda. Lovisa och Bianca skulle åka till Arlanda då det blev fel på Uberappen så att chauffören kunde inte köra dem.

Lovisa blev hämtad först och sedan skulle Bianca hämtas hos Phillipe och därefter ville Bianca åka till sin gamla lägenhet för att hämta sitt pass.

Chauffören fick inte in tilläggsadresserna och kunde inte köra. Klockan var fem på morgonen och enligt Lovisa var de redan en timme försenade och folk stod på Arlanda och väntade på dem.

De erbjöd sig att swisha 2000 kronor bara han skulle köra dem. Alla blev stressade och Bianca började skälla och bråka med chauffören så pass mycket att han fick nog och slängde ut både tjejerna och väskorna på gatan utanför Biancas lägenhet.

Därefter hängde Bianca ut chauffören på Instagram som hämnd.     

Bild: @lovisaworge /@lucasarmandofeola

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!