Samboavtalet kunde inte rädda Desirée Nilssons möbler

Desirée Nilsson flyttade från sin sambo och i början på sommaren gick hon ut på Instastory för att be om hjälp. Även om paret hade ett samboavtal så ville inte exet släppa ifrån sig några som helst saker. Inte ens pojkens leksaker fick hon ta med sig. Jag skrev om det HÄR.

En följare hjälpte henne att få kontakt med sin pappa som är jurist men tydligen hjälpte inte det då Desirée skriver nu på Instagram att hon har fått köpa allt nytt till lägenheten.

Låååångt ifrån klart här hemma. Men nu är äntligen soffan, mattan, spegeln, hyllan och lampan (som saknar glödlampa fortfarande?) på plats. Det är mycket som ska köpas in, små ljusstakar och prydnader, skåp mer tavlor etc. men små steg i taget ? Har fortfarande inte hämtat mitt matbord. Men eftersom att jag fick köpa allt nytt till lägenheten så tar det lite tid att få allt.

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Låååångt ifrån klart här hemma. Men nu är äntligen soffan, mattan, spegeln, hyllan och lampan (som saknar glödlampa fortfarande?) på plats. Det är mycket som ska köpas in, små ljusstakar och prydnader, skåp mer tavlor etc. men små steg i taget ? Har fortfarande inte hämtat mitt matbord. Men eftersom att jag fick köpa allt nytt till lägenheten så tar det lite tid att få allt. Men, jag är SÅ nöjd med min spegel & hylla från @garage15inredning ? Jag har även en ljusstake och matta därifrån som jag kommer visa upp sen när jag fått mitt matbord. Men är verkligen supernöjd med allt. Spegeln gör verkligen mycket ? Kika in på @garage15inredning så hittar ni massor med fint, garanterat! Jag har även en rabattkod till er ”DESIREE15” som ger er 15% på allt. ? #home PS. Ledsna rosor ?

Ett inlägg delat av D (@nilsson.desiree)

Desirée beskriver i sin blogg hur hon mådde i vintras

Allt gick åt helvete för mig i höstas/vintras. Jag var med om traumatiska upplevelser som skapade ärr i min själ, bokstavligen. Jag gick in i en depression, fick PSTD och mådde verkligen så jävla dåligt. Jag såg inget ljus. Utöver det kändes det som att plugget gick åt helvete, för jag kuggade tentor pga mitt mående. I samma veva flyttade jag och fick anlita en advokat mot mitt ex, en familjemedlem blev sjuk osv osv..

Men hon skriver även att saker och ting har löst sig, kanske inte på det sättet som hon hade förväntat sig, men hon verkar vara nöjd med resultatet. Hon har även klarat av sina svåra tentor och hon är snart klar med studierna.

Alla skärmklipp: @nilssondesiree

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!