Hon lämnade sitt lyxboende i värmen för ett kort visit i Sverige

Jag hade inte tänkt skriva något om att Isabella Löwengrip har åkt från sitt semesterboende i St Tropez till Båstad och nu har även lämnat stället för att vara någon annanstans. Det kändes som att hon kan leva sitt liv precis som hon vill utan att jag behöver bry mig om det. Men så var det en sak som slog mig nyss…

Men först Isabellas inlägg där hon berättar att hon och sällskapet nu åker vidare från Båstad.

Och de som inte kunde förstå varför Isabella köpte ett så stort och dyrt hus på Lidingö var väl samma som inte kunde förstå varför hon kunde lämna det fina huset för att hyra ett superdyrt semesterboende i St Tropez är väl nu de samma som inte kan/vill förstå varför hon lämnar St Tropez/ St Maxime för att flyga till Båstad för att vara där ett par dagar. Och båten får vi inte glömma heller.

Men det som slog mig var att Charlotte Perrelli gjorde samma sak utan att det blev rubriker och diskussioner om det. Hon äger en miljonvilla i Djursholm som hon hyr ut.

Hon äger ett annat större och dyrare hus tillsammans med sin make, även det i Djursholm. Hon har precis köpt ett lyxigt semesterboende i Marbella i Spanien där hon med hela familjen solar och har det bra. Hon lämnade sin lyxvilla i Marbella för att flyga till Sverige för att vara där en kort stund för att sedan flyga tillbaka. Och ingen reagerar.

De gör alltså exakt samma sak. Märkligt så olika de behandlas. Isabellas resor,ägande och pojkvännen kommenteras nedsättande och hatiskt. Charlotte får en försiktig fråga om det inte hade varit bättre att lämna babyn kvar i Marbella.  Vad kan det bero på?

Alla screenshots: isabellalowengrip.se,  damernasvarld.se/charlotteperrelli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!