Tack för allt – Alice och Biancas sista poddavsnitt

Alice och Bianca publicerade sitt sista poddavsnitt idag. Det har varit en månad lång paus i poddandet för dem (22/7) och det senaste poddavsnittet publicerades av assistenterna Lovisa och Lucas (29/7). Även fast de påstår att det bara har gått två veckor efter det senaste avsnittet.

Båda berättar att de aldrig har lovat att publicera ett poddavsnitt varje vecka. De verkar tycka att folk inte ska kunna undra varför inte podden har uppdaterats. 

Bianca vill inte att Lovisa poddar och vill hon göra det så kan hon inte jobba som assistent för henne mera men hon säger att de kan i så fall fortsätta att vara vänner istället. 

”Det är jobbigt att konstant prata om sitt privatliv” säger Bianca men berättar ändå detaljer om sitt sexliv senare i podden.

Bianca berättar att hon hatade sin första lägenhet, hon hatade Pernillas gröna hus på Lidingö och kommer ihåg bara dåliga saker och bråk från Östermalm där hon bodde när hon var liten. Hon stormtrivs och känner ro i sin nya lägenhet.

Bianca har bestämt sig för att sluta att dricka starksprit eftersom hon får snefyllor av det. Hon berättar också att hennes mål är att hon ska hitta sig själv igen. Hennes schema är klar till februari men hon kommer att dra ner på inspelningsdagarna och fokusera mera på att kunna utvecklas i ”Biancarollen” både i yrkeslivet och privat . Börja baka och gå ut med hundarna på långpromenad och åka iväg på weekendresor står på Biancas privata lista.

”Det har varit många spekulationer varför har vi inte sagt något” säger Alice och fortsätter med att berätta de båda vill fokusera på att må bra och det finns en tid för allt.

Båda behöver ta ett break eftersom det har varit så mycket med podden. Mycket arbete men även mycket kärlek och de vill sluta när de är på topp. ”Om vi känner att vi saknar poddandet för mycket så börjar vi igen” säger Bianca. Vänskapen är viktigare än podden tycker båda.

Alice är nöjd med hur allt blev med podden men hon vill kunna hänga med Bianca förutsättningslöst. De vill testa nya saker och utvecklas på båda sina håll. Bianca vill hitta tillbaka till privata Bianca då hon är trött på vara någon slags nyhetsankare med händelserika saker om sitt liv. . Allt hon säger i media tas upp.

Båda hoppas att folk förstår att allt de gör är kul och de gör ingenting som de inte mår bra av. Poddandet är ett jobb för dem och enligt Bianca vill hon inte podda bara för hon måste leverera. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!