Isabella Löwengrip i Kenya med Erik Selin

Isabella Löwengrip har uppdaterat sitt Instagramflöde med bilder från studieresan till Kenya. På en av bilderna kan man se en kvinna läsa den Pippi Långstrump-bok på engelska som Isabella köpte med sig som gåva.

Överraskande så publicerar hon bilder där Erik Selin  är med.

Hon har hållit en väldigt låg profil angående honom vilket hon också hade som plan eftersom hennes tidigare förhållande var så otroligt omskriven.

Folk klagar att hon har med sig en Pippibok och inga pennor men studieresan är till för att se hur organisationen Hand in Hand fungerar och hennes stiftelse ska ju värna om kvinnligt företagande. Vi kanske ska vänta och se hur hela bilden ser ut utan att fastna i detaljfrågor.

Även Hand in Hands Instagramkonto har publicerat en bild på Isabella och Erik Selin.

Alla screenshots: @isabellalowengrip/@handinhandsweden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!