No more glow för Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har klippt sig och slutat med glow på inrådan av sin MUA. Det hör väl hösten till med matt make up om jag har förstått det rätt.

Och det kortare håret passar väl bättre nu när hon ska åka iväg på långresa till Kenya. Hennes stiftelse Isabella Löwengrip Foundation, ILF, ska ju dit på studiebesök för att se hur organisationen Hand in Hand jobbar.

Hon berättar även att hon ska börja ta malariatabletter idag inför resan som startar på torsdag. Det finns delade meningar om malariatabletter och biverkningar.

Man tror exempelvis att den unga kvinnliga forskaren som plötsligt fick för sig att öppna flygplansdörren när den var ett par kilometer upp i luften och sedan hoppade mot sin död, gjorde det på grund av att malariatabletterna hade orsakat en tillfällig sinnesförvirring. 

Screenshot: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!