Marcelo Peña petas ur ”Live Date”

Marcelo Peña petas ur programmet ”Live Date” skriver Aftonbladet som har intervjuat Susanne Nylén, presschef för Nent som äger Viafree, Viaplay och TV3.

– Marcelo Peña kommer inte längre vara med i Viafrees Live Date. Vi kunde inte garantera att han var singel eller hans engagemang och det kändes inte rättvist mot de sökande som letar efter kärleken eller formatet att låta honom vara med som deltagare, säger Susanne Nylén.

Marcelos rykte är inte fläckfritt när det gäller att vara en trogen pojkvän. I Aftonbladet fortsätter Susanne Nylén med att berätta att det har kommit in tips om att Marcelo är redan i ett förhållande vilket inte överenstämmer med vilkoren för att delta i programmet.

Sedan det blev officiellt att Marcelo Peña skulle vara en av de kändisar som går på dejter i direktsänd tv i jakten på kärlek i ”Viafrees live date” har kanalen fått in tips om att han har förhållande.

– Vi har fått flera indikationer från sökanden och också andra som har hört av sig till oss. Det har därför inte känts hundra procent säkert, säger Nylén.

Marcelo är som vanligt oskyldig och tror att petningen beror på att kanalen inte har råd med honom. Han hävdar även att påståendet om att han inte är singel är felaktigt

Det är största skitsnacket. Hur ska jag bevisa att jag är singel annat än att jag säger det till alla som frågar. Om jag hade haft en tjej så skulle hon inte tillåta mig att vara med i programmet, säger han.

Kanske är denna petning en liten tröst för alla brustna hjärtan som Marcelo har orsakat.

Screenshot: aftonbladet.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!