100% Gynning – Carolinas sminkvideo

Carolina Gynning har en Youtubekanal sedan ett par veckor tillbaka. Hon är ett härligt undantag bland alla superproffsiga influencers som stundvis känns så mainstream.

Carolinas bästa sminktips är att ”tänk påskkärring” så blir det bra. Hennes smink är välanvänt och hon kör Kajsa Warg stuket när hon sminkar sig. Dvs ”man tager vad man haver” och det finns inte en misstanke om att videon skulle vara sponsrad och hon säger själv i videon att hon inte får gratis smink även om hon gillar Mac och gärna vill ha deras produkter skickade hem till sig på Ekerö.

Det borde vara ett gyllene tillfälle för alla sminkmärken att bara ösa produkter över Carolina då hon ser ut att behöva uppdatera sitt smink omedelbart. Det var den mest välanvända ögonskuggspaletten jag någonsin har sett på Youtube!

YouTube player

Alla screenshots: youtube/carolinagynning

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!