Pojkvännen är ett lyft för Bianca Ingrossos statistik

Bianca Ingrossos ON/OFF- förhållande med Phillipe Cohen är nu ON igen. Han är med i hennes senaste vlogg och hon har firat jul hos hans föräldrar i Göteborg. Jag antar att Phillipe är en riktig kassako för Bianca då hennes senaste videos har inte varit så populära som de brukar.

Men nu när Phillipe är med så är det full fart på visningar på Youtube. Det kan hända att alla hauls som Bianca gör med olika klädföretag ses mera som en miljöbelastning och är inte så trovärdiga heller då kläderna verkar omedelbart hamna i en blå plastsäck från Sellpy.

Kanske borde Bianca göra samarbeten med företag vars produkter hon verkligen gillar.  

Någon som verkligen gillar Bianca Ingrosso är artisten(?) Vi Är Döva som har skrivit en låt till henne och sedan publicerat den på Spotify.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *