Caia Cosmetics kommer att expandera utanför Norden under 2020

Bianca Ingrosso berättar i sin Q&A video att hon vet att hon och Phillipe har gjort slut många gånger men att de bryr sig inte vad folk tycker.

”Uppenbarligen kan vi inte vara utan varandra. Uppenbarligen har vi och har haft våra problem i vårt förhållande som har gjort att det har tagit slut.

Ingen har någonsin varit otrogen. Vi har haft det tjafsigt och vi har inte förstått varandra. Men det är vår historia som har lett oss dit vi är idag och förhoppningsvis lever vi resten av livet  tillsammans” säger Bianca i videon.

Hon berättar även att denna gång det återigen hade tagit slut var hon inte redo att berätta det utan hon tänkte att det skulle ha fått rinna ut i sanden om de inte skulle ha blivit tillsammans igen.

CAIA Cosmetics kommer att expandera utanför Norden under 2020 men mer än så får Bianca inte berätta än så länge men hon säger att ”Det här året kommer att bli magiskt. Vi kommer att expandera utanför Norden på ett sätt som är helt galet och det här planerades för mer än ett halvt år sedan och nu så blir det av. Det är helt sinnes! Jag får absolut inte säga någonting, det är mycket där jag inte får berätta men jag kan berätta att It´s fucking huge!”  

Det bästa som hände henne under 2019 var att hon vågade att ställa sig och sjunga inför ett fullsatt Globen. Och hennes nya lägenhet så klart.

Det sämsta under 2019 är att det har varit så mycket upp och ner med Phillipe. ”Det har varit väldigt mycket bland mina känslor och det kan vara frustrerande” säger Bianca. 

Om hon skulle kunna byta liv med någon så skulle det vara med Janni Deler som enligt Bianca njuter av livet och tänker positivt.

Bianca och Alice är fortfarande vänner men de umgås inte lika mycket idag men det beror enligt Bianca på att hon själv är dålig på att hålla kontakten med sina vänner och att hon ofta är upptagen av något jobb.

Bianca tackar nej till miljonbelopp i samarbete av orsaker som att det inte finns plats i hennes schema, det är ett samarbete som hon inte kan stå för, det handlar om en produkt som hon inte använder eller att det passar inte henne som  varumärke.

Hon tackar nej till fler samarbeten än vad hon tackar ja till vilket hon ser som en enorm trygghet. ”Hela mitt år brukar bokas klart i november och jag är redan fullbokad ända fram till december i år” berättar Bianca och avslöjar även att hon höjer sina priser under Black week och under december just för att det inte ska vara för många samarbeten under den perioden.

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *