Therese Lindgren skapar Youtubehistoria

Både Therese Lindgren och Jonna Jinton har fått varsin Guldknapp av Youtube eftersom de har nått 1 000 000 följare. Båda har ätit middag med varsina kontaktpersoner på Youtube och därefter fått sitt prestigepris.

Jonna Jinton var först ut att berätta om sitt pris på Youtube i denna video. Hennes följare, som finns över hela världen, kommer troget för att titta på hennes fantastiska filmer.

Hon har till exempel skapat en två timmar lång meditationsfilm som man även kan somna till med enbart  ljud från en isig sjö.  

Nu berättar även Therese Lindgren om sitt pris i en ny video och hon fick förklarat för sig på middagen något som hon är först i världen att ha presterat.

Therese Lindgren är den första kvinnan i Youtubes historia som har nått en miljon prenumeranter före en man i något annat land i hela världen som pratar det lokala språket.

Det vill säga att i alla andra länder har det alltid varit en man som pratar det lokala språket som har nått en miljon prenumeranter före en kvinna som pratar det lokal språket.  Hur cool är inte det? Läge för Guinness Record Book?

Alla screenshots: jonnajinton/youtube och theresejlindgren/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!