Det blev ett hus med pool för Isabella Löwengrip

Det blev som jag trodde det vill säga att det nya huset som Isabella Löwengrip kommer att flyttar in i april har en pool. Hon hann ju inte testa poolen i sitt nuvarande hus eftersom det blev problem med byggfirman. 15 750 000 kostade detta hus på 180m² i Hersby på Lidingö.

Jag trivs faktiskt inte alls hemma. Det har hänt mycket tråkiga saker där och jag känner mig inte trygg trots all säkerhet. Därför är jag här och på måndag åker jag till några andra vänner.

Flytten går 1:a april så det är ju inte så lång tid ändå. Jag stod mellan lägenhet i stan och hus. Men jag landade (mycket tack vare er) i att livet blir enklare om vi bor gångavstånd till skola och samma ö som deras pappa. Dessutom har nya huset pool och jag fick ju aldrig tillfälle att testa min. Jag kommer ha noll anställda i huset och det känns faktiskt befriande.

Folk som kommenterar i hennes blogg tycker illa om att hon tar med dottern Sallys på hennes femårsdag till Paris. Det passar inte in i deras syn på ett enklare leverne. Nu är inte Isabella vare sig superfattig och nedslagen så hon kan åka vart hon vill utan förklaringsplikt. Jag tycker Jante kan ta och lugna sig lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!