Pernilla Wahlgren tänker om – Gör ett samarbete med Ullared

2010 skrev Pernilla Wahlgren ett blogginlägg som fick hennes läsare och de som älskar Ullared att gå i taket. Det var ett himla liv liv om det helt enkelt. Vad skrev hon då som var så fruktansvärt?

Vill du läsa hennes gamla inlägg om Ullared så kan du läsa HÄR och HÄR.

Jag skulle inte ens åka dit om jag fick betalt! Och då är jag ändå en sån som kan shoppa överallt. Till och med på bensinmackar.

Men det här var det absolut värsta jag har sett. Jag förstår inte de som åker långväga och längtar efter att handla där.  Det är inte shopping! Det är tortyr! Dit får ni mig aldrig! Sorry alla Ullared-lovers.

Aftonbladet intervjuade Ullareds VD Boris Lennerhov som var väldigt förvånad över Pernillas utspel.

Jag vet inte riktigt vad hon har för ångest men Pernilla Wahlgren har ju varit här. Hon signerade en skiva som hon gjorde med sin bror.

Då fick hon inte ett öre betalt trots att de gärna vill ha det när de kommer till köpcentrum. Sedan uppträdde hon och sjöng några låtar också så den tortyren kan ju inte ha varit så våldsam. Jag tror hon handlade något också.

Trivs hon inte med att komma hit ska hon givetvis inte göra det. Det är 4,5 miljoner i år som har gillat det så det är synd att kalla dem obegåvade. Hon får gärna stanna hemma. Jag saknar henne inte.

Men idag 2020 låter det helt annorlunda. Från och med onsdag 25 mars kan alla intresserade Gekåskunder i Ullared köpa en klädkollektion som Pernilla Wahlgren har designat exklusivt för varuhusets damavdelning.

Pernilla berättar stolt om sin klädkollektion

Kollektionen är väldigt mycket jag! Jag vill att kläder ska vara bekväma samtidigt som jag vill känna mig snygg. Materialen är mjuka och modellerna lösa och lite fladdriga.

Min stil är mycket färg och mönster, men också lite tuffare inslag av denim, leopard och militärgrönt. Jag har tagit fram kläder som jag själv tycker om. Och det hoppas jag att Gekås kunder också kommer att göra.

Det är viktigt för mig att ha en personlig stil och att känna mig kvinnlig. Jag gillar att sticka ut men utan att känna mig obekväm eller överklädd.

Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av den känslan till Ullaredskunderna.

Pernilla säger sig vara ett nyfrälst Ullared-fan.

 Jag besökte varuhuset som kund första gången 2016 och inför resan var jag ganska skeptisk. Men precis som alla andra shoppade jag en full vagn och fick skrota alla mina fördomar om detta shoppingpalats i skogen.

Hon har även skrivit om samarbetet i sin blogg redan i november 2019.

Gekås marknadschef Anna-Kerstin Martinsson är nöjd över att kunna presentera Pernillas modekollektion för varuhusets kunder.

– Pernilla som person står för en genuinitet och en bredd som jag tror tilltalar våra kunder. Hon är väldigt lätt att tycka om, och det gäller för kläderna också. De är fantastiska i passform, kvalitet och stil, säger Anna-Kerstin.

Fredag 3 april och lördag 4 april kommer Pernilla att vara på plats i varuhuset för att träffa Gekås kunder och visa upp sin nylanserade modekollektion.

– Alla som vill träffa Pernilla är varmt välkomna! Vi har specialdesignat en T-shirt till alla som köper två eller fler plagg från kollektionen. Då är det ”först till kvarn” som gäller, säger Anna-Kerstin.

Pernilla Wahlgren Design kommer synas på Kanal 5/Dplay i tv-serien Ullared på tisdagar 20.00.

Source: aftonbladet.se/ mynewsdesk.se/ market.se/ pernillawahlgren.se

2 Comments

  1. Synd i Corona tider att man inte kan köpa denna kollektion online
    Vill verkligen ha flera saker ur den men kommer inte åka till Ullared i dessa tider med Corona
    /åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!