Saker man gör men inte vill stå för – Anis Don Demina

Alexander Rasks senaste video om Anis Don Demina anmäldes av Anis och togs ned av Youtube. Han har även gjort en polisanmälan mot Rask om förtal enligt videotiteln på Cluee News.

Vad var det som var så känsligt i den videon för att Anis Don Demina skulle reagera? Först och främst så påstod Rask i sin video att Anis hade skickat bilder på sin erigerade penis till en troligen mindreårig person. (Det var mer än stillbilder kan jag säga.)

Därav polisanmälan. Just detta med mindreåring stämde tydligen inte enligt Cluee News då Anis hade enligt Cluee News blivit lurad. Och detta ska vara en historia som hände för ett år sedan och har diskuterats av olika youtubers tillsammans med Cluee News och Anis i en Facebookgrupp. 

Här är historien enligt Cluee News:

Anis Don Demina har pratat med ”en tjej” på Snapchat som har skickat ”dirty” bilder och videos till Anis. Och Anis har skickat tillbaka några ”dirty klipp”. Det visade sig senare att det var några killar som låg bakom detta konto bara för att trolla honom vilket har gjort att han har mått väldigt dåligt. Inte bara för att han blev trollad men även för att nu sprids det klipp på hans erigerade penis och hans dirty talk på internet.

Han tycker att det är för jävligt eftersom han har en mamma och en syster och han vill inte att de ska se hur han ser ut när han är ”on fire” så som Cluee News uttrycker det. Filmen har skickats till alla commentary kanaler typ Cluee News och Verz t ex. I klippet hör man killarna garva åt Anis och syftet var bara att trolla med Anis. Hela incidenten är polisanmäld nu. Cluee News ville intervjua Anis som ville inte medverka.

Nu pågår en diskussion på Youtube hos The Verz Cast om det var rätt av Youtube att ta ned Rasks video och varför får stora kreatörer hjälp av Youtube nästan omgående medan de med mindre antal visningar får kämpa med att få hjälp. Och om det ens är OK att strikea andra kreatörers videos. Verz berättar i sin andra kanal att han har fått ta mot hot från Anis management via mail.  

EDIT: Den 26 mars publicerade Anis Don Demina en video där han i början av videon ger någon form av förklaring. Du kan se videon HÄR om du vill.

Youtube verkar tycka att det är helt OK att Anis Don Demina kallar folk för horungar. Vad har han för kvinnosyn när han använder det uttrycket? Och varför reagerar inte Youtube?

I hans video berättar han om sitt inbrott i lägenheten i Hammarby sjöstad. I videon beskriver han sig som Sveriges mest kärleksfulla person för att bara sekunden efter kalla inbrottstjuvarna för horungar. Hur svårt är det att förstå att kvinnor är inte horor? Och deras barn är inte horungar?

Screenshots: rask/ clueenews/ theverzcast/ anisdondemina/ youtube

4 Comments

  1. Ordet ”horunge” har inget med den moderna betydelsen av ordet ”hora” att göra. En horunge är en oäkting, någon som är född utanför äktenskapet, likt ”bastard” på engelska.

  2. Hahah ni är så efter Bolivia på riktigt om man har blivit rånad vem kallar inte dem horungar? Ni lever i stenåldern hallå vakna asså. Ni bara hatar på Anis synd att ingen bryr sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!