Isabella Löwengrip höll sin nya pojkvän gömd på kompisens lantställe

Isabella Löwengrip berättar i nya avsnittet av podden ”Isabella söker Sheila” att Sheilas lantställe är hennes frizon här i livet.

-”Det är min frizon och har varit det i fyra års tid. Till ert lantställe har jag kommit i alla livets skick. Det började med att jag var gift med Odd så att vi kom dit tillsammans. Sedan kom jag dit som skild och var lite orolig och låg. Sedan har jag tagit dit olika killar på besök. Sedan har jag legat ångestfylld på soffan och skrattat mycket och hällt i mig vin”  säger Isabella.

-”Verkligen” säger Sheila och fortsätter med att berätta att Isabella även varit där när hon har haft stress i bolagen och det ibland har tagit flera timmar innan Isabella har landat ordentligt. Det har varit både privat- och jobbstress. Men hon har även fått många bra idéer när hon har varit på Sheilas lantställe. Sedan har hon framför allt vilat.

Isabellas plan är att om några år så kommer hon att vara på Sheilas lantställe med ett nytt bolag som hon har investerat i och att hon kommer att vara riktigt kär i någon. Hon hade en pojkvän som hon höll hemlig och som bodde där under perioden februari- mars i år. För Sheila var Isabellas hemlige pojkvän mer som en person som Isabella ville ha nära sig och att hon inte var redo för ny relation.

När pojkvännen hämtade sin sista sak hos Isabella så sade det han enligt Isabella att ”Isabella jag har älskat dig. Det här med att du pratar om ensamhet är inte sant för jag har varit här och funnits hos dig när du har mått som sämst.”

Isabella Löwengrip har träffat sitt livs kärlek – Paul Sundvik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!