Länge leve kärleken

Isabella Löwengrip – ständigt kär. Det är bara föremålen som växlar. Denna gång handlar det om en man som visar Isabella runt i Skåne och tar med henne på skärgårdsutflykter med sin båt. Så här skriver hon i bloggen:

Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare. Han är så fin och jag är förälskad.

Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort.

Oavsett är det här den bästa sommaren i mitt liv. Tack livet ❤️

Vem det aktuella kärleksobjektet är spekuleras det vilt om både här och där. Och egentligen så är det oviktigt för oss andra att veta så mycket om honom ifall även detta förhållande skulle abrupt ta slut.

Desto mer intressant blir det så klart om det dyker upp en ring i Isabellas finger och bröllopsklockorna börjar ringa. Hon ska trots allt hinna med tre giftermål till innan det är dags att lämna detta liv. Det är vad hon har som plan enligt vad hon har sagt i podden.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!