Linnea Widmark – Inget sexliv med Benjamin på flera år

Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark berättar i sin intervju med Jaime Sanchez Barcelo från Felisex att hon inte på flera år hade känt sig så lycklig som hon kände sig efter uppbrottet från förhållandet med ex-pojkvännen. 

YouTube player

Hon hade velat komma ut ur förhållandet under ett års tid och hon ville inte ha sex med Benjamin  på flera år innan det var dags att avsluta förhållandet.

Sex var det sista hon ville ha med Benjamin och efter de tre gångerna per år hon hade sex med Benjamin enligt henne mot sin vilja så grät hon sig till sömns berättar Linnea i intervjun som spelades in i Santa Teresa i Costa Rica.

Linnea säger att hon var bara femton år gammal när hon blev ihop med Benjamin och var ihop med honom i sex år så det var svårt för henne att ta sig ur relationen men efter ett års funderande gjorde ändå hon slut. 

Det här gör Linnea idag!

Uppenbarligen så mår hon bättre idag och hon verkar ha fått ordning på sin syn på sitt utseende och maten. Läs vad hon har att säga till Alice Stenlöf!

2 Comments

  1. Varför grät hon sig till sömns? Vill hon göra sig till ett offer på något sätt eller?
    Varför vill man berätta om sådant här så öppet, för att få sympatier?

    Taskigt att framställa honom som så hemsk efter 6 år att hon gråter sig till sömns efter de haft sex. Hon kunde gått tidigare så hade hon sluppit det där, och han hade (kanske) sluppit ngt taskigt om honom.

    • Det är inte alltid så enkelt! Har haft samma erfarenhet som Linnea. De sista 2-3 åren med min fd ville jag inte heller ha sex. Men man ”ställde upp” kanske 1-2 ggr/året sista tiden. Och även trots att man ville lämna förhållandet så var det svårt. Så du borde inte va så dömande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!