Therese Lindgren sjuk – tar ledigt från Youtube

Therese Lindgren tar sjukledigt från Youtube hela junimånad och uppdaterar endast sitt Instagramkonto. Hon har stora besvär med mage och tarm och har nu till slut tagit kontakt med sjukvården med efterföljande undersökningar. Krya på dig Therese!

De senaste två veckorna har jag inte lämnat sängen mer än för att gå på mina morgonpromenader och två gånger när jag varit på sjukhuset. Min mage har ALDRIG varit såhär dålig som den är just nu, jag har aldrig haft så ont att jag varit nära på att svimma tidigare, och fy fan vad det skrämt mig.

När jag i veckan sökte vård skickades jag direkt till min nya läkare som både är gastroenterolog och docent i mag- och tarmhälsa (!!!). Han sa att jag borde åkt in akut mycket, mycket tidigare, för de besvären jag haft ska man inte ligga hemma och kämpa med själv.

Jag har två provtagningar och ultraljud i veckan som kommer, koloskopi veckan efter (som jag är LIVRÄDD inför) och beroende på vad provtagningarna och undersökningarna visar utreds jag eventuellt för endometrios efter.

Det var sådan lättnad att få träffa den här läkaren att både jag och Anders grät lyckotårar.

Läkaren berättade att i 70% av fallen hittar man ingen sjukdom i magen eller tarmen, men det känns ändå viktigt att åtminstone få göra en riktig, grundlig undersökning och kunna utesluta allvarliga sjukdomar.

Läkaren ville sjukskriva mig över sommaren, men vi får se lite hur jag gör. Jag kommer att ta ledigt från Youtube nu i juni, men kommer att fortsätta uppdatera här på Instagram. Bara så att ni vet 🤍

Screenshot: instagram/therese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!