Bianca Ingrosso – Jag vill inte att mitt varumärke ska vara falskt

Bianca Ingrossos medverkan i podden ”Måndagsvibe” har resulterat i ett antal olika artiklar i media. Hon är frispråkig och därmed naturligt contentskapande. 

Hennes vän och assistent Lovisa Worge verkar ha det bra hos Bianca Ingrosso AB. I januari betalades det ut en dubbel lön till Lovisa som enligt Bianca får lägga upp sina arbetstider själv och hon kan alltid räkna med fet bonus från företaget.

Nu slutar Lovisa som Biancas assistent för att arbeta för Caia Cosmetics istället och blir antagligen även anställd av det företaget istället för att vara anställd av Bianca Ingrosso AB.

Enligt Bianca så känner Lovisa själv att hon är alldeles för duktig för att bara vara en assistent och att alla företag vill ta in henne för att hon är så jävla grym.

”Hon har tydliga mål och då vill jag inte stoppa henne” säger Bianca. ”Och så är hon jävligt snygg” tycker alla i podden. 

Bianca tycker att många influencers är falska i sociala medier. ”Oftast de som lägger ut så många quotes och så många ’positiv – be happy’… som man har hört talas om att du är en sån bitch i verkligheten. Jag vägrar att vara ens i närheten av det. Jag vill inte att mitt varumärke ska vara falskt på det sättet.”

2 Comments

  1. Jag kollade på nåt år gammalt klipp av hydra igår på you tube, som handlade om Bianca. I slutet av det klippet frågar Bianca sin assistent om hon någongång umgåtts med henne utan att få betalt? Minst 1 gång kunde Bianca räkna ut.
    Det va så j-a sorgligt att se…

    Tur hon har sin familj, för jag får känslan av att hon har få riktiga vänner.

    Eller så är det bara som det kan se ut för oss utomstående?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!