Isabellas road trip fortsätter

Isabella Löwengrip är fortfarande i Italien med Paul. Morgonpigg och alert som hon är så blir det många ensamma frukostar för henne då pojkvännen Paul gillar att sova lite lite längre.

Hon blir ofta fotograferad av Paul skriver hon i bloggen och när hon skriver att Paul gillar att fota sina bubblor så kan jag inte låta bli att undra  h u r  han tillverkar  sina bubblor… Eftersom det var så roligt att se det enligt Isabella. Alla champagnebubblorna måste väl komma ut någonstans antar jag, så varför inte fota det.

Under dessa tre dagar har jag även fått vara motiv när Paul fotat under vattnet. Det blev fina bilder tycker jag. Jag har även fått se honom fota sina bubblor i Comosjön och det var roligt att se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!