Bianca Ingrosso – Otur i kärlek men tur med pengar

Bianca Ingrosso berättar på Youtube att hon och Phillipe går igenom en tuff period och hon hoppas att de kommer att lösa det. Hon kan inte föreställa sig någon annan att gifta sig med och skaffa barn med.

Hon hoppas att de kommer att hålla för evigt ”men för att vara helt ärlig och realistisk så går vi igenom en tuff period” säger Bianca.

Hon ska köpa en lägenhet i Palma på Mallorca och har tittat på några lägenheter och hon har kontakt med en mäklarbyrå. Hennes dröm är att till nästa sommar äga en lägenhet i Palma då hon ser staden som sitt andra hem.

Bianca fick betydligt mer än det som skrevs i tidningarna när delar av Caia Cosmetics såldes till Verdane. Hon är därmed ekonomiskt oberoende men föredrar att fortsätta att jobba då CAIA är hennes passion och det har på kort tid hänt massor med företaget sedan Verdane kom in.

Varumärket CAIA ska marknadsföras utomlands på allvar med hjälp av Verdane. CAIA går som tåget och de jobbar på 250 produkter just nu och nästa år släpps det ytterligare 170 nya produkter.

Utöver tre av de fyra grundarna och delägarna finns det fyra anställda och en ny praktikant. Det pågår även anställningsintervjuer just nu då ett tiotal nya ansikten ska anställas och nästa år kommer Caia Cosmetics behöva byta kontor då det kommer vara så många anställda att de får inte plats i det nyrenoverade CAIA-kontoret.

YouTube player

Alla screenshots: biancaingrosso/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!