Drama mellan Bianca Ingrosso och Exonphspoilerse

Det pågår drama mellan Instagramkontot Exonphspoilerse och Bianca Ingrosso med Joakim Lundell på ett hörn. Ett nättroll har skrivit till Bianca att ett Instagramkonto med liknande namn som Exonphspoilerse har skrivit ett påstående att det är slut mellan Phillipe Cohen och Bianca och att nu är Phillipe ute och raggar nytt.

Bianca kontaktade då Vanessa som har Exonphspoilerse och frågade om det var hon som hade skrivit det och om det var just detta kontot som påståendet gällde. Vanessa valde att ta det som förminskande med hjälp av Joakim Lundell som hävdar att Bianca hade koll på kontot och att hon bara låtsades. Det känns som att det spelar ingen roll hur Bianca hade uttryckt sig i detta fall då det hade tagits på ett felaktigt sätt oavsett. 

Joakim Lundell och Bianca Ingrosso skulle behöva prata ut med varandra ordentligt utanför sociala medier eftersom det nu bara blir så konstigt när precis alla ska lägga sig i.

Påståendet om att Bianca Ingrosso inte är en riktig youtuber hänger säkert kvar och är svår att gömma bort. Även jag tycker att det är konstigt att (om det är sant som sägs) att Bianca har glömt bort att hon och Joakim Lundell medverkade i samma tv-program. De har träffats flera gånger varav denna intervju är bara en av dem.

YouTube player

Vilket exonphspoiler-konto var det nu igen?

Alla screenshots: exonphspoilerse/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!