HanaPee till Baaam – Lämnar Nöjesguiden

Hanna ”HanaPee” Persson har lämnat Nöjesguiden och blir nu en profil hos Baaam istället. Första officiella inlägget publicerades idag på hanapee.baaam.se och på Allerägda Baaam ser man framemot HanaPees inlägg.

”Hanna har bloggat i flera år och har en unik förmåga att kommunicera med sina följare. Hon tar plats, går sin egen väg och inspirerar följarna på ett genuint sätt. Hon möter en publik som är påläst, har hög moral och rör sig över många plattformar och som många gånger är svår att fånga – men Hanna gör det på ett inspirerande sätt” säger Ida Antebro på Baaam.

”Ny bebis! Ny årstid! Ny bloggsajt! Känns riktigt skoj att få flytta bloggen som jag trots allt skrivit varje dag sen år 2006(!!) till Baaam där några av mina egna favoritbloggar finns (Asabea, Goda grejer, Flora). Ser fram emot att skildra livet med Nils, ge halvgenomtänkta svar på läsarnas problem och gotta ner mig i plagg jag vill köpa” säger Hanna Persson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *