Isabella Löwengrips Ex-pojkvän åtalad

Är man en pojkvän och därmed ett blivande ex till Isabella Löwengrip så gör man klokt i att leva enligt reglerna. Det minsta lilla han halkar utanför det lagliga och det står att läsa lite överallt på nätet.

Erik Selin som Stoppa pressarna kallade för Isabella Löwengrips ”sugardaddy” har nu stämts för folkbokföringsbrott tillsammans med Balders vice-VD. De två har skrivit in sig på företagets kontorsadress istället för hemma som brukligt och det är enligt åklagaren olagligt. 

”Vi har fem olika försvarsadvokater som har tittat på det och ingen förstår någonting” säger han till Dagens Industri. Han ska av olika säkerhetsfirmor fått rådet att inte vara skriven på sin hemma-adress då det ska finnas en hotbild mot honom och hans familj.

Han visste inte heller att det han gjorde var brottsligt. Det skrevs väldigt mycket negativt om honom ett tag på grund av hans förhållande med Isabella Löwengrip vars liv och leverne vändes in och ut av personer som bara ville se henne ligga ner besegrad. I och med förhållandet blev även Erik Selin och hans förmögenhet känd för allmänheten. 

Screenshot: Dagens industri/ Magnus Gotander

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!