Josefin Ottosson försökte ta sitt liv

Influencern Josefin Ottosson har försökt att ta sitt liv. Hon tackar för stödet och berättar att hon mår mycket bättre nu. Och i sin story publicerar hon bilder från Torrevieja i Spanien dit hon reste med sin mamma.

Vill bara tacka för alla fina meddelanden och stöd jag fått❤️ Ibland är livet tufft, ibland väldigt tufft. I fredags blev det för mycket för mig och jag ville bara försvinna. Men mår mycket bättre idag och jag är glad att jag lever. Kommer uppdatera er mer. Imorgon åker jag till Spanien med mamma och Johanna och ska bara ta det lugnt och jobba på mig själv. Ny start. ❤️🙏🏼

Ingen ska behöva ta livet av sig. Det finns hjälp att få och telefonnummer nedan leder till hjälp, stöd och en väg ut ur det mörkaste av mörker. 

Bris – Barnens rätt i samhället på telefon 116 111.
Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80.
Jourhavande präst nås via 112.
Mind Självmordslinjen chatt via mind.se eller på telefon 90101.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!